Najnovšie recenzie zo sekcie Tanečné podložky
- super podložka pre deti , deti sa zabavia
Produkt som si vybrali z dôvodu tanečnej pohybovosti svojich vnúčat.
Podlozku sa mi ano po 5tich dnoch nepodarilo sprevadzkovat.Software prilozeny k podlozke nefunguje,respektive po spusteni pada v chybe.Ked som chcel na stranke playdance zakupit licenciu na program,nasiel iba moznosti kupy s podlozkou - ktoru uz mam.
Kupil som dve podlozky,obidve ako darceky,no zatial je to len trapenie.Velmi som sa tesil na zabavu s podlozkou,zatial sa vsak ziadna nekonala.
Samozrejme nieje vylucena sni chyba na mojej strane.
Podlozka sama o sebe funguje,ale software nie.
- Pevné spracovanie
- Odolnosť
- tvrdá podložka
Zaslanie prebehlo rychlo ale produkt nefunkcny.
Plosny spoj ovladania nezaletovany . Takze predajca predava totalny smejd.
- super
- Hodně melodií pro tancování
- Dcerka má 8 rokov a je to pre ňu ako stvorené. Dokonca to skúšal aj manžel a bol veľmi spokojný.
- Zatiaľ nevidím žiadnu
Je to pohybová hračka a riadne vie aj unaviť
- Poslúžil presne na to, na čo mal.
Funguje spoľahlivo.
- Super hra pre deti
Široká ponuka-krátka dodacia lehota-výborná kvalita
- X-Pad ponuka paradnu zabavu . Deti sa tomu velmi potesili. Na win 8.1 to ide bezproblempou . Instalacia aplikacii je jednoducha.
- Plánoval som kúpiť Basic verziu , ale k nej boli zlé recenzie. Povrch sa lahko znicil . Tak som vybral Extrame.
- Prilozene CD s aplikaciou stepMania je zastarala. Viacej sa mi paci PlayDance. Ten je vsak v demo verzii.
- Ale uz rozmyslam , ze si ho kupim. .
- Dalsia nevyhoda je , ze sa susedia zacali stazovat , ze dupeme. :)
Cena odpoveda kvalite produktu .Hodi sa na zabavu , ale aj cvicenie.
S kúpou som spokojný.
- dobré na rozhýbanie tela,postreh,aerobik
- krátke pripojovacie káble
dobré aj na chudnutie,udržanie postavy
- CD priložené ku podložke nie sú funkčné. Po nainštalovaní prvého CD podložka nefunguje a druhé CD nejde ani nainštalovať! Podložka je použiteľná vraj až po stiahnutí inštalácie z webu - ešte som to neskúšal.
Podložku zatiaľ neodporúčam, s priloženými CD je nefunkčná.
- Dobre pre zábavu a súťaživosť.
- Málo pesničiek. Čínske menu, pesničky nič moc.
Dobre pre zábavu a súťaživosť. Ešte nebola možnosť viac krát použiť nakoľko boli Sviatky, ale ak sa to ujme určite objednám ďaľšie podložky. Len ťažko ovladateľné, teda preferujem české a Slovenské pesničky, ktoré nie sú moc na vyber.
- dceru
želanie mojej dcerky
dobrá cena
rýchli nákup
- rýchla inštalácia softvéru
- veľký výber pesničiek
- možnosť stiahnuť hudobné balíky
- ľahká manipulácia
Spokojnosť
Vybrali sme ako vianočný darček pre brata
Naozaj jednoduchá inštalácia aj manipulácia, deti sa rýchlo naučia ovládať
odporucam
(y)